Navigatie

Helikopter rondvlucht:

De acteurs die aanwezig zijn op de Magical Castle Event 2020 worden per helikopter ingevlogen! Jij kan kijken hoe de acteurs arriveren! De helikopter zal landen buiten het evenemententerrein op een grasveld. Exacte locatie wordt nog bekend gemaakt.

De rest van de dag zal de mogelijkheid er zijn om een rondvlucht boven het evenement te maken! Hiervoor dient u een aparte tickets te kopen. Deze tickets is alleen online via onze website vooraf te verkrijgen! Bestel online jouw ticket en lever jouw orderbevestiging in bij de informatiebalie op het evenement, dan ontvang jij jouw vliegticket! Deze vliegticket kunt u inleveren op de locatie waar de helikopter staat. Er zal een gratis pendeldienst vanaf het evenement naar de helikopter zijn. Lever jouw vliegticket in bij een van de medewerkers. Eerst krijg je uitleg over de veiligheid en de helikopter. Daarna stapt u in en zal de helikopter opstijgen waarna hij een rondvlucht zal maken over het evenemententerrein en omgeving. De vlucht zal ongeveer 6 minuten duren. Nadat de helikopter weer veilig op de grond staat kan je met de pendeldienst weer terug naar het evenement.

Bestel nu jouw vliegticket voor deze unieke ervaring!

Voorwaarden:

- Vliegticket prijs is in combinatie met een toegangskaart voor de Magical Castle Event.

- Tickets kunnen niet geannuleerd of aangepast worden.

- Vanaf 5 jaar.

- Wilt u alleen een vliegticket en geen toegangsticket neem dan contact met ons op.

- Uw vliegticket dient u bij de informatiebalie op het evenement af te halen!

- Beperkt aanbod!

 

  • Magical Castle Event - Helikopter Rondvlucht
    Magical Castle Event - Helikopter Rondvlucht

    Magical Castle Event - Helikopter Rondvlucht:

    Nadat alle acteurs zijn gearriveerd per helikopter krijg jij een unieke kans om een rondvlucht met een helikopter te maken boven het evenement en omgeving. Geniet van het uitzicht en…

    € 59,00
© 2018 - 2020 LemiCon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel